De begrafenis is op zaterdag 3 maart 2012, om 10.30 uur, in de kerk te Rothem-Meerssen, H. Hart van het kind Jezus.

Mijn 45 jarige zus Josien werd zaterdag opgenomen in het ziekenhuis te Maastricht. Zij zei ‘s avonds nog tegen onze moeder of zij breiwerk voor haar kon meenemen, zodat ze wat te doen had.

Gedurende de nacht ging het met haar plotsklaps slechter en werd ze overgebracht naar de ICU.

Gisterenmorgen kreeg ik een telefoon van een tante van me. Zij vroeg mij om contact op te nemen met mijn vader. Zo kwam van het een het ander! en bevond ik mij een uurtje later in het ziekenhuis te Maastricht waar ik de rest van de familie trof.

We kregen een gesprek met de behandelend arts. Hij werd duidelijk dat Josien de dag niet meer zou halen. Alle organen waren uitgevallen. Had een vergiftiging in het lijf van kwalijke bacterien die resistent waren geworden door de vele antibiotica kuren.

We zijn de hele dag als familie bij Josien geweest om haar te steunen bij haar overlijden. Ze heeft daarmee gewacht dat broer Arno met zijn kinderen uit Den Bosch was gearriveerd. Toen liet Josien het los!

Josien kwam op 26 februari 2012 te 18.03 uur, te overlijden en is 45 jaar geworden.

Zus je hebt je rust nu gevonden na jaren lange strijd gevoerd te hebben met je gezondheid.

Rust zacht!

Sayonara!

http://www.youtube.com/watch?v=U-jzi9OBom8

De begrafenis is op zaterdag 3 maart 2012, om 10.30 uur, in de kerk te Rothem-Meerssen, H. Hart van het kind Jezus.