Vandaag ben ik nog even twee plankjes gaan halen bij Euro H.O. te Heerlen. Een plank was namelijk krom en dat had ik niet gemerkt tijdens het zagen. Bovendien kwam ik 1 plank te kort.

Dus even naar Heerlen getogen en daar weer wat planken opzij gelegd om twee goede te vinden. Tenminste uit de stapel van 3000 mm die ze nog hadden staan. De rest was op. Alleen nog grotere lengten hebben ze in overvloed.

Daar even een verhaaltje opgehangen, zodat ze me de planken voor nop meegaven. Gratis is altijd bij mij beter, dan bijna € 40,00 te betalen. Of niet?

Even nog wat batankers, slotbouten en schuurschijven gehaald bij de Formido. En de potje voor de u…e en de verwijsbrief bij de huisarts.

Thuis heb ik nog even met Robbert in de woonkamer gezeten en gepraat. Hij zou over een half uurtje opgehaald worden door de Jos, de vader van zijn vriend Dave. Die zou hun naar Maastricht brengen, zodat ze konden opstappen in de bus naar Spanje (Lloret de Mar.) Tja, je moet de jongen laten uitvliegen.Blog Image

Daarna ben ik verder nog de balkenconstructie gaan aanbrengen, heb een uitsparing gelaten om de UVC lamp te kunnen uit tillen. Ik heb daarna de planken aangebracht.

Verder heb ik nog enkele latten gezaagd, die ik kan gebruiken als bevestiginsg – c.q. verstevingslat onder de deksel die ik nog moet maken.

Dus alleen de 6 deksels nog en dan is het gehele project gereed!Blog Image

Op het laatst van de dag heb ik me nog even met de schuurschijf in de linker duim gesneden. Het kon ook niet uitblijven! Alleen een litteken in de rechter duim kan niet en ziet ook niet uit! Zo heb ik aan allebei de duimen straks een litteken. Dat staat veel beter!Blog Image

Groet,

JohnBlog Image