Blog ImageVandaag geen echte vakantieacties ondernomen i.v.m. de regen. Toch even de dag dan zinnig invullen! Enwel meters maken!Blog Image

Het was niet makkelijk in die natte zooi, maar even doorbijten.

Zaagsel en slijpsel wordt door de regen gelijk drap en lijkt modder! Maar dan van houtresten. Ik zag dan ook niet uit op het einde van de dag! Zeikenat en onder de drap van boven tot onder! Daar heb ik maar geen foto van bij gedaan! Ha, Ha!

Maar het heeft dan wel resultaat gehad. Ik ben namelijk weer een stukje verder met de vlonder. Het is passen en meten, zagen, schuren, boren en schroeven. Ik als perfectionist wil natuurlijk alles haaks, recht en correct hebben. Dan duurt het ook even, maar dan krijg je wel wat!

Kijk maar eens wat ik uitgespookt heb vandaag. Ik heb de passtukken gemaakt als aansluiting t.b.v. de deksel die in een later stadium boven de filterbakken komen. Verder heb ik de brug helemaal dicht gelegd en een start gemaakt met het eerste deel aan de voorzijde van de vlonder.

Het ziet dan ook al geheel anders uit! Of niet?