De overeenkomst tot koop van een hele mooi koi bij Ger en Irma Luten van Lupa Outdoors te Schimmert, heb ik afgelopen zaterdag mogen inlossen. Ik ben mijn juwelen meisje gaan ophalen. Natuurlijk even gezellig bij gepraat met Ger en Irma onder het genot van een lekkere kop koffie.

http://www.vijvercentrumlimburg.nl/

Mijn eerste Israël Koi worden. Je weet wel het is zo’n witte koi met een mooie rode vlek op zijn bullus! Natuurlijk een Tancho Kohaku.

Verder heb ik nog wat Bactoplus Lacto gekocht, maar toen in de fles open deed vield dat wat tegen. De concentratie van de Probiotics/ melkzuurbacterien was flink verdund. Je kunt het beter bij Sansai Biorex houden, hetgeen Ger en Irma ook in hun assortiment hebben. Prijs is gelijk! Maar Sansai is van de uitvinder Henk Janssen (HeJa .B.V). Ik gebruik dit al enkele jaren. In navolging van een duurder produkt. Sansai biorex is betaalbaar!

Verder heb ik voor Speedy twee kleine maatjes gekocht een baby Sanke en een baby Hi-Showa. Ik heb ze met z’n drieën nu rondzwemmen in de bak in de garage. Daar kunnen ze groeien. Immers was Speedy te groot geworden voor de kleine aquarium.

Dames en heren, vrienden van deze weblog en mijn koivrienden en leveranciers!

Hier is zij dan………

Marieke, de Tancho!

Met dank aan Ger en Irma van Lupa Outdoors vijvercentrum l Limburg te Schimmert.

LET OP! ER ZIJN TERPLAATSE 3 ZAKEN GEVESTIGD. DE MEEST RECHTSE ZAAK ALS JE ER VOOR STAAT PROBEERT JE NAAR BINNEN TE LOKKEN MET ALLERLEI BORDEN, ZOALS HOOFDINGANG E.D. MAAR DAAR MOET JE NIET ZIJN !

GER EN IRMA HEBBEN HUN MOOIE EN PROFFESIONELE ZAAK LIGGEN IN HET MIDDEN. JE GAAT DUS BIJ LUPA OUTDOORS EN MARNI’S TUINCENTRUM NAAR BINNEN.

BIJ MARNI’S KUN JE TERECHT VOOR E.V. MOOIE PLANTEN IN JE TUIN.

BIJ LUPA OUTDOORS TREKT JE DE MOOIE AANLEG AAN DE BUITENZIJDE JE AL NAAR BINNEN NAAR DE MOOIE ZAAK!

DUS GER EN IRMA HEBBEN HUN ZAAK NOGMAALS TE BENADRUKKEN IN HET MIDDEN VAN DE 3 ZAKEN. JE MOET DUS DE MEESTE LINKSE POORT HEBBEN. smiley

BIJ DE GROTE KOI & waar hun zeer mooie bedrijfsvoertuigen staan!

LAAT DE RECHTSE POORT VOOR WAT HET IS! JE DAAR ALLEEN MAAR ONGELUKKIG!smiley

Lupa Outdoors Vijvercentrum Limburg | Op de Bies 70 (voorheen 66a) | 6333 BZ Schimmert | (ingang 2e poort) | Telefoon: 045 – 404 23 33 | info@vijvercentrumlimburg.nl

http://www.youtube.com/watch?v=k8PFYqZ9Oxs

Beste koivrienden maak niet de vergissing om de rechtse poort binnen te gaan, want anders loop je het risico dat je zeer ontevreden naar buiten komt gelopen.

Immers haalt die goede man zijn koi weg om te verkopen bij een handelaar in een klein gehucht van de gemeente Beek lb.

Daar wil je sowieso geen koi van hebben!smiley

Een gewaarschuwd mens telt voor twee, zou ik zeggen!

Sayonara Johnsmiley