Blog ImageHet is vandaag toch nog goed gekomen. Pascal had mij gisterenavond nog gebeld. Hij deelde mede dat als het mij zou uitkomen, de bak op zondag gemaakt kon worden. Zijn collega Peter voelde zich al weer wat beter. Zij wilden graag komen, anderz ouden zij de bak bij mij a.s. zaterdag 27 april kunnen maken, waardoor hun planning voor de andere vijvers ook zouden opschuiven. Tja, ik was er zo uit. Maken natuurlijk! En zo rap en goed mogelijk!

Vandaag, zondag 20 april 2008, omstreeks 08.30 uur, kwamen de mannen bij mij aan! Ze waren er klaar voor! Kennelijk niet de eerste de besten, maar zeer nette proffesionele mannen, die voor een gerenomeerd bedrijf in Sittard werken. Het kunststof lassen en verbindingen maken is hun dagelijks werk!Blog Image

Ik wil deze tekst niet te lang maken en sluit nu dan ook af met de woorden: “Geweldig het vakkundige werk dat die mannen geleverd hebben. Deze bak is gewoon super geworden. Neen, geen nadelen van PVC folie. Neen, geen nadelen van de EDPM rubberfolie. En gaan zo maar door!” Ik heb een zeer mooie strakke kunststof bak (op maat) in de betonnen bak gemaakt gekregen.

Ik ben na hun werkzaamheden begonnen met het vullen van de bak met water. Ik ben benieuwd hoe lang het zal duren. Maar daarover meer in een andere bericht als hij gevuld is. Ik laat nu de foto’s hun werk. O ja, we kregen ook nog tussentijds bezoek die even kwamen kijken! Maar dat zie je vanzelf op de foto’s!

Blog ImageBlog ImageBlog Image